fbpx Skip to main content
Amplify - Logo ontwerp voor startende ondernemers

Je hebt besloten om voor jezelf te beginnen – wat een stap! Het is nu tijd om jouw merk een eigen identiteit te geven. Je ambieert een voordelige start zonder in te leveren op uitstraling en impact. Klaar om sterk uit de startblokken te komen? Op naar succes!

Vertel me meer!

Speciaal voor starters

499,-

Als startende ondernemer of ZZP’er wil je snel aan de slag. Geen tijd voor poespas, je hebt gewoon een sterk logo nodig dat jouw visie representeert. Wij begrijpen dat. Snel, efficiënt en zonder gedoe; wij zorgen dat jij met het juiste logo direct de markt op kunt. Ondernemen wacht niet!

 • Logo design
 • Kleurpalet
 • Onbeperkt aantal revisies
 • Diverse bestandsformaten logo, geschikt voor print en online
 • Doorlooptijd ± 1,5 week
799,-

Een logo is essentieel, maar je zoekt meer dan dat. Je wilt een huisstijl die eruit springt, die professionaliteit uitstraalt en die echt bij jou past. Klaar om jouw unieke stempel op de markt te drukken? Wij helpen je om die perfecte uitstraling te creëren!

 • Logo design
 • Kleurpalet
 • Onbeperkt aantal revisies
 • Diverse bestandsformaten logo, geschikt voor print en online
 • Doorlooptijd ± 2 weken
 • Huisstijl (briefpapier en visitekaartje)
 • Look and feel
 • Typografie
 • Stylesheet

Waarom Amplify Your Brand?

Ervaren Expertise
Met ruim 25 jaar in het vak combineren we diepgaande kennis met praktijkervaring, zodat je verzekerd bent van een product van topkwaliteit.
Persoonlijke Aanpak
Wij geloven dat iedere startende ondernemer uniek is. Onze benadering is persoonlijk en op maat, zodat je altijd een logo en huisstijl krijgt die perfect bij jouw visie past.
Snel en Efficiënt
Door onze jarenlange ervaring kunnen we snel inspelen op jouw wensen en behoeften, wat resulteert in een vlotte levering zonder in te leveren op kwaliteit.
Duurzame Ontwerpen
Onze designs zijn tijdloos en gebaseerd op beproefde principes. Hierdoor ben je verzekerd van een logo en huisstijl die jarenlang meegaan en niet zomaar uit de mode raken.
Uitgebreid Netwerk
Door de jaren heen hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd met diverse professionals. Heb je naast een logo en huisstijl nog andere diensten nodig? Wij kunnen je verder helpen of in de juiste richting wijzen.
Complete Nazorg
Zelfs na de levering van je logo en huisstijl staan we voor je klaar. Met onze uitstekende klantenservice en nazorg zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent en je merk consistent blijft groeien en schitteren.

Veel gestelde vragen

Is deze dienst geschikt voor mij?

Zeker! De twee bovenstaande pakketten zijn ideaal voor startende ondernemers en ZZP’ers die net begonnen zijn en snel professioneel voor de dag willen komen. Of je nu snelheid, kwaliteit of beide zoekt, we zorgen ervoor dat je opvalt met een sterk logo en/of huisstijl die je merkidentiteit perfect vertegenwoordigt.

Kan ik mijn huidige logo en/of huisstijl door jullie laten vernieuwen of moderniseren?

Absoluut! We helpen niet alleen met het creëren van nieuwe ontwerpen, maar kunnen ook je bestaande logo en/of huisstijl een frisse, moderne uitstraling geven. Ons team werkt nauw met je samen om ervoor te zorgen dat de vernieuwde stijl zowel aansluit bij je huidige merkidentiteit als bij de laatste designtrends.

Hoe start ik de opdracht na betaling?

Zodra je betaling is verwerkt, is dit de bevestiging dat we je opdracht hebben ontvangen. We nemen dan snel contact met je op voor een gedetailleerde bespreking van jouw wensen. Daarna sturen we je een uitgebreide vragenlijst om precies te begrijpen wat je zoekt. Na het invullen van deze vragenlijst beginnen we met het ontwerpen van jouw logo en/of huisstijl.

Hoe snel ontvang ik mijn ontwerp?

Gemiddeld leveren we ontwerpen binnen 1,5 tot 2 weken. Echter, de exacte levertijd kan variëren afhankelijk van jouw specifieke wensen en het aantal revisies dat nodig is voor een perfect resultaat. Omdat elke opdracht uniek is, kunnen we geen vaste levertijden garanderen zonder overhaaste toezeggingen.

Hoe ontvang ik mijn ontwerp?

Je krijgt via e-mail een downloadlink voor het ontwerp. De formaten waarin we opleveren zijn onder andere: PDF (eventueel drukklaar), JPG, PNG, EPS, SVG en GIF. Het originele werkbestand van je opdracht wordt ook kosteloos verstrekt.

Wie heeft de rechten op het opgeleverde ontwerp?

Zodra wij het ontwerp aan je opleveren, krijg je volledige eigendomsrechten, inclusief de bronbestanden. Alles is dan 100% van jou.

Wat als ik niet tevreden ben met het ontwerp?

We bieden onbeperkte revisies op het geleverde werk. Ons doel is om door te gaan totdat je helemaal tevreden bent. Want als jij blij bent, zijn wij dat ook! 🙂

Ik heb een andere vraag, hoe kan ik contact opnemen?

Wij staan altijd klaar om je te helpen! Je kunt ons bellen, mailen of je vraag direct stellen via het contactformulier op onze website.

Hallo Starter!

Ga voor die #1 positie

Creatieve partner nodig? Laten we elkaar ontmoeten. Wij komen graag een keer langs. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Weet je wat, maak alvast een afspraak.

Amplify logo

Gebouw Goretti   |   Wilhelminapark 54   |   5041 ED Tilburg   |   013 – 2600 166   |   info@amplifyyourbrand.nl